Samtal med djurBenedikta NRGi

SAMTAL MED DJUR
(pris enligt överenskommelse)

Ibland kan det kännas som om våra djur vill säga oss något, det är inte alltid så lätt att ha tillit till att det vi hör är sant... Det jag kan göra är att hjälpa dig att kommunicera med ditt djur!

Jag tar även kontakt med djur som försvunnit eller gått vidare... Ibland blir det kontakt direkt, ibland kan det ta lång tid, ibland vill de inte prata med mig alls... Det är det som är härligt med djuren!
 

Det här är Frasse och Leo, två underbara vänner till mig, olika som natt och dag men ändå tar de hand om varandra! Det är spännande att vara med i deras liv, att få ta del av Leos
healingkraft och Frasses nyfikenhet. Det är ett privilegium som jag är mycket tacksam för!

Djuren talar till oss, det är bara vi som ska lära oss att lyssna och förstå att vi har lika mycket ansvar för våra djur som vi har för varandra och oss själva! Genom att vi ser var vi sätter våra fötter när vi är ute och går, genom att vi kör med försiktighet genom landskapen, genom att vi gör oss uppmärksamma på allting levande och bemöter allt liv med ödmjukhet och respekt kan vi bidraga till att förena och förändra och få en förståelse för vad våra egna djur vill säga oss. Det handlar bara om att vara närvarande!

Prova, under en dag, att vara närvarande i allt du gör, du kommer bli förvånad vad du hör, ser och känner...
 

 
Om mig