Shamansk healing - För-hel-ande

Benedikta NRGi

SHAMANSK CIRKEL I HELHET OCH HELANDE

Min känsla är att vi människor behöver förstå att vi lever och verkar i samma system, i samma väv... Om vi hela tiden, som vi gjort sedan hjulet och spjutet uppfanns, strävar mot systemet (naturen), sliter vi väven i bitar och vi skapar teknologiska prylar och verktyg istället för att se vad vi kan skapa med vår medvetenhet och insikt! Genom att vi började utveckla vår “kunskap om tingen” skapades också den största “boven” av alla – pengar. Pengar blev makt, pengar skapade avund, svartsjuka och hat, pengar förde oss helt utanför systemet och i väven blev ett ändå större hål.

Det jag önskar göra med dessa cirklar är att visa människor att allt finns kvar, att allt vi behöver göra är att visa att vi vill, önskar och kan öppna oss för en resa i medvetenhet och kärlek! Att allt vi vill är att leva med och i vår dröm. Vi kan förändra hela systemet genom att sända ut den positiva energi som blir när vi "vågar" ha tillit, när vi "vågar" leva MED Moder Jord och inte PÅ...
Min tanke om förändringen är att se att vi är våra egna gudinnor/gudar, att vi är våra egna skapare, att allt och alla ryms i väven.
Att För-Ena!!!

Det jag vill med denna cirkel är att visa att all läkande kraft,
all visdom och kunskap finns omkring oss och inom var och en av oss, att det vi behöver göra är att "lyssna" och vara närvarande...

Välj en väg som ger dig förståelse, frihet och magiska upplevelser...

I de åtta rituella helger som vi träffas i den här cirkeln kommer vi att använda oss av de olika helande verktyg som shamanen använder för att möta krafterna och Moder Jord. Dessa helande verktyg är bland annat:
Trumman (trumresor, extasdans och galdersånger)
Sejden (att resa i väven för att få insikt och svar på de frågor som dyker upp)
Meditativ vandring
Utesittning
Svetthyddeceremoni
Ritualer
Initiering

De åtta rituella helgerna är
Disa 6-7/2
Vårdagjämning 20-21/3
Valan 1-2/5
Sommarsolstånd 19-20/6
Omma 31/7-1/8
Höstdagjämning 18-19/9
Hel 30-31/10
Vintersolstånd 18-19/12

Kostnad: 1.800:-/tillfälle och person, vegetarisk lunch och kompendium ingår


 

Om mig

Behandlingar

Kurser

Reiki

Klangmassage

Regression
Suggession

Frekvensterapi

Samtal med djur

Mediala samtal

Andevärld och rening

Tillbaka

Kontakt