Om mig
TillbakaMitt namn är Ulla Fagerås. Jag har, ända sedan jag var liten känt av det som många kallar det fördolda. Under min uppväxt hade jag mycket kontakt med djur, både tama och vilda. Med detta följde också kontakten med Moder Jord och kristallerna. Mina kontakter med andevärlden, under min barndom och nu som vuxen, är naturligtvis också en stor del i mitt arbete.

Min väg till healer har varit rak i den bemärkelse att jag fått hjälp av “osynliga” och varsamma händer som har styrt in mig i denna livsfilosofi! Och genom olika händelser och starka lärdomar har jag lärt mig att det är viktigt att se livet med öppna ögon, utan skygglappar, och försöker i varje stund jag möter nya prövningar att hitta orsak och lärdom ur dessa (märk väl att jag skriver försöker...)

Jag har arbetat med komplementära behandlingsformer sedan 1997 och känner att det behövs nu mer än någonsin. Det är alldeles för många som går omkring och känner sig nedstämda och trötta och därför uppmanar jag dig att ta tag i ditt liv och ge dig själv en chans. Jag håller kurser och behandlingar som på ett mjukt, kärleksfullt sätt leder till självkännedom och utveckling av den inre kraft som finns i alla människor - ditt eget helande inre.

Under t ex en reikibehandling tar jag kontakt med ditt högre jag och dina vägledare i andevärlden som kan ge dig de budskap du behöver höra för att du ska hitta din väg!