Reiki healing 


Benedikta NRGi

REIKI HEALING

För att kunna hitta ditt eget inre jag, behövs en kraftfull avslappningsmetod, en egen vilja att förändra ditt liv och en stark övertygelse vilken väg just du ska välja. Reiki-healing är en av de former av avslappning som jag arbetar med, det är en japansk/tibetansk beröringsform som utvecklades under slutet av 1800-talet av dr Mikao Usui. Den är mycket mjuk och väldigt avslappnande och stärker hela energisystemet i kroppen. Ofta kan det räcka med en behandling för att du ska känna din stärkt och i balans, men ibland kan det behövas fler...


När jag arbetar med reiki öppnar jag mig för ditt högre jag och dina vägledare så att du får de budskap du behöver för att kunna fortsätta på din väg och helas på ditt sätt!
 
Att använda sig av healingkraften är något som alla kan och genom en gammal japansk initieringsritual öppnar jag din kanal under en helgkurs för att du lättare ska få kontakt med din healingförmåga så du kan kanalisera energi istället för att ge av din egen.

De tre viktigaste punkterna med reiki är att bli medveten om att det är du som klient som drar till dig precis den mängd energi du behöver för stunden, att du bär ansvar för ditt liv och, precis som jag skrev ovan, att du har viljan att förändra det som behöver förändras.
 
Jag har arbetat med både kurser och behandlingar i Reiki-healing, under många år, och känner att det är rätt form av avslappning och självförverkligande för min egen del. Om Reiki-healing är rätt form för dig kan bara du själv avgöra.

AVANCERAD REIKI HEALING

Den avancerade reiki healingen löser upp gamla blockeringar som sitter i dina chakran. Jag arbetar med alla reiki symbolerna för att föra energin till varje chakra och genom samtal under behandlingen får du kontakt med blockeringen och kan vara med och lösa upp den. En kraftfull behandlingsform som blir mer effektiv om du är initierad i, åtminstone, den första graden av reiki.

Reiki är lika vacker som bilden här intill...
 
Om mig

Behandlingar

Kurser

Klangmassage

Regression
Suggession

Frekvensterapi

Samtal med djur

Mediala samtal

Andevärld och rening

Tillbaka

Kontakt