frekvensterapi 

Benedikta NRGi

FREKVENSTERAPI - HELANDE PÅ ALLA PLAN


Med tanke på hur människan levt de senaste 100 åren, är det kanske inte så konstigt att vi alla är belastade med saker som inte ska finnas i våra kroppar. Ända sedan vi kom på idén om att använda oss av konstgjorda ämnen för att färga, konservera eller plasta in maten har vi fört in ämnen i vårt system som inte kroppen kan hantera på egen hand. Ämnen som  t ex  mögel, parasiter, tungmetaller, bakterier, virus och maskar kan alla vara orsaken till sjukdom och smärta i kroppen. Det som är viktigt att veta är att om du samlat på dig en massa organismer som inte ska vara i din kropp kan jag hjälpa dig att bli fri från dessa, men jag kan inte förändra ditt liv, det blir ditt ansvar och arbete. Och jag lovar att när du ser resultatet blir det bara ett roligt arbete!

Frekvensterapi bygger på att allt levande har en egen specifik frekvens och detta gör det
möjligt att hitta de mikroorganismer som belastar din kropp och skapar obalanser. Det fantastiska med frekvensterapin är att det som i vanliga fall kan ta veckor att rensa bort, kan med F-Scannern ta endast några minuter. Effektiv och säker mätning för din hälsa.

F-Scan Touch är en elektronisk apparat som sänder svaga impulser genom kroppen. Frekvenserna tar inte bara bort microorganismerna som vi inte ska ha i kroppen, den stärker också immunförsvaret och funktionen på våra inre organ så vi lättare kan ta hand om det nya som kommer in.

Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av Royal R Rife och Dr Hulda R Clark. De ansåg att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd.

BEHANDLINGSFORM
Jag gör flera olika scanningar för att se vad som belastar kroppen. Därefter behandlar jag med frekvensterapi, vilket innebär att svaga elektriska impulser går genom kroppen och eliminerar de organismer vars frekvens vi arbetar med. Detta kan inte skada dig eftersom apparaten inte genererar högre spänning än 12 volt. Signalnivån justeras så att den passar just dig.

Behandlingsperioden är beroende av vilket resultat scanningen har visat, samt av hur snabbt du svarar på behandlingen. Ibland krävs mer än en behandling och ofta rekommenderar jag
renande örtkurer efter behandlingen så du hjälper din kropp att rensa de gifter som ska ut. På det sättet gör du det enklare för behandlingen att bli så bra och bestående som möjligt.

Jag behandlar inte gravida eller människor med pacemaker.Om mig

Behandlingar

Kurser

Reiki

Klangmassage

Regression
Suggession

Shamansk healing

Samtal med djur

Mediala samtal

Andevärld och rening

Tillbaka

Kontakt